Claus Klein prisen

Lige inden sæson 2009/2010 startede mistede Ballerup Gymnastikforening en træner gennem næsten 30 år.
Claus Klein var foreningens faste anker og alle børn, der har gået til gymnastik i BG er næsten sikre på at have haft Claus som træner. Han var vellidt og afholdt af alle gymnaster for sit store engagement og glæde ved at lave gymnastik, og han elskede at tumle rundt i hallen med gymnasterne.
Han havde en fantastisk foreningsånd, som kom til udtryk ved at han bl.a. arrangerede weekend-træninger for sine hold, og altid hjalp til når der var brug for det.
Han udviklede mange talentfulde gymnaster, og havde virkelig sans for at se om nogle af hans ”unger” kunne have gavn af et kursus, så de en dag også kunne blive dygtige instruktører.


Claus vil altid være en del af BG og for at ære ham valgte vi i 2010, at stifte Claus Klein prisen.

Den kan uddeles til en træner, en gymnast eller et medlem i foreningen, som udviser det samme engagement for gymnastikken og foreningsånden som Claus gjorde.

Modtager af Claus Klein prisen 2017/2018 Mathilde Sofie Rasmussen

Billedet er gengivet med Mathildes tilladelse

Sæson 2021/2022:

Claus Klein prisen er i år blevet uddelt til Mette Skjoldborg Mortensen, med denne begrundelse:

 

Mette er en kæmpe del af denne forening. Først og fremmest er Mette i denne sæson træner på alle vores spring hold, hvor hun også er forældreansvarlig. Det betyder at hun lægger mange timer i hallen hver uge, hvor hun lægger stor vægt på at alle vores gymnaster har det godt. Desuden er hun også bestyrelsesmedlem, og har en masse opgaver som betyder at hun også uden for hallen lægger meget tid i foreningen. Vi mærker alle, at du virkelig brænder for foreningen. Mette stopper ikke sit arbejde før alle gymnaster og forældre er glade og tilfredse.
Mette er en pålidelig person, som altid kommer til træningerne, og giver sig tid til hver gang at give gymnasterne udfordringer, tryghed og støtte.
Ikke alene er hun der for gymnasterne, hun er der også for resten af trænerne, som er i hallen med hende. Hun sørger for at alle har det godt, og hun er en person man altid kan snakke med og få en krammer eller et godt grin.

Mette er ansvarlig, og hvis der er en beslutning der skal tages, sørger du for at det bliver gjort. Du har et utroligt overblik, hvilket ikke mindst er rart for resten af trænerne, men også imponerer når du interagerer med forældrende, hvor du altid står klar med et smil til at svare på deres spørgsmål.


Det store arbejde har blandt andet båret frugt i form af Opvisningen 2022, hvor du har vist vejen from for springgymnastik holdene, og for trænerne som aldrig har planlagt en opvisning før. Uden Mette var hverken den opvisning, eller denne sæson, blevet så god som den har været.

Tak for dig Mette, og tak for alt du gør for foreningen.


________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Ballerup Gymnastikforening | Postadresse: Solbrinken 40a 2750 Ballerup | ballerupgymnastik@gmail.com | CVR. 13631328