Læs venligst herunder inden du tilmelder. Og se hvordan vi opbevarer og behandler data i vores Privatlivspolitik

Hvis du tilmelder dit barn, så er det barnets oplysninger vi skal bruge.

Vær opmærksom på, at på flere af vore børnehold og mix spring hold bliver holdenene meget hurtigt fyldt op, så vil man være sikker på en plads, er det en god ide at tilmelde barnet holdet, så snart tilmeldingen åbner. Er holdet alligevel ikke som forventet, er det muligt at få beløbet refunderet i hele september måned.

Selvom et hold skulle være fyldt op, så fortvivl ikke. Det er muligt at tilmelde sig på ventelisten. Det opfordrer vi til at du gør. Så undersøger vi hos trænerne, om de kan tage flere ind på holdet. Du hører fra os, straks der bliver en plads ledig.

Det vil hjælpe os meget, hvis du vil udfylde så mange kontaktoplysninger som muligt. Dvs. e-mail, mobiltelefonnummer og fastnetnummer, da alle informationer bliver sendt som e-mail eller sms. Det gælder f.eks.aflysning af træning og lignende.Så hvis du ikke har oplyst din e-mailadresse og mobilnr. til os, beder vi dig gøre det via medlemslogin her på hjemmesiden eller sende en e-mail med dit navn og dine oplysninger til vores mail: ballerupgymnastik@gmail.com.

RABAT
Har du fået en mail om, at du har en rabat du kan benytte, er det vigtigt du tilmelder dig som eksisterende medlem. Du skal IKKE oprette dig som nyt medlem, hvis du ønsker at benytte din rabat. Du tilmelder dig med enten dit mobilnummer eller din mailadresse.

OBS!

I tilfælde af aflysninger af undervisningstider, af såvel interne som eksterne årsager, vil der ikke blive tilbudt erstatningstider eller refusion af betalt medlemskontingent.

 

Ballerup Gymnastikforening | Postadresse: Solbrinken 40a 2750 Ballerup | ballerupgymnastik@gmail.com | CVR. 13631328